Menüü 22.-26.aprill

 

 

ESMASPÄEV

Hommikusöök: Odrahelbepuder,moos/või,kiivi,piim

Lõunasöök: Kapsa-riisihautis,leib,vesi/mahl

Õhtuoode: Omlett peekoniga,leib,aedviljavalik,tee

 

TEISIPÄEV

Hommikusöök: Kaerahelbepuder,moos,sai määrdejuustuga,piim

Lõunasöök: Kalaseljanka,h.koor,sepik,kakaokissell keedisga

Õhtuoode: Kamapallid piimaga,võileib kalkunisingiga

 

 

KOLMAPÄEV

Hommikusöök: Pannkoogid moosiga,piim,apelsinisektor

Lõunasöök: Mulgipuder,lihakaste,salat,leib,vesi/mahl

Õhtuoode: Piima-tähekesesupp,võileib redise-ja maitserohelisega

 

NELJAPÄEV

Hommikusöök: Soojad juustusaiad,õun,kakao

Lõunasöök: Kana-makaronisupp,sepik,jõhvikavaht piimaga

Õhtuoode: Tatrapuder,või-koorekaste,paprikaviilud,piim

 

REEDE

Hommikusöök: Rukkihelbepuder moos/või,sepik,kurgiviilud,piim

Lõunasöök: Ühepajatoit,leib,mahl

Õhtuoode: Kodujuustusalat,tervisevõileib,tee